6948897153 Ναύπακτος, Αιτωλοακαρνανία leonidastzoros@gmail.com
Search Close
 
 
 
 
Wood Dimension
Ξυλουργικές Εργασίες Ναύπακτος - Κουζίνες - Ντουλάπες - Ξύλινα Κουφώματα - Ειδικές Κατασκευές

Η επιχείρησή μας “Wood Dimension” η οποία βρίσκεται στην Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι στις ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντάς κομψά και ποιοτικά έπιπλα και κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα. 

Με πρωταρχικό κριτήριο την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, μπορούμε να κατασκευάσουμε χειροποίητες κουζίνες, ντουλάπες, ξύλινα γερμανικά κουφώματα και έπιπλα για κάθε χώρο, σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος, που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη μας...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Κατασκευάζουμε κουζίνες υψηλής λειτουργικότητας, που σας παρέχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής, σε μοντέρνες ή πιο κλασικές γραμμές και σε ποικιλία χρωματισμών, για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η επιθυμία σας... πράξη

Η επιθυμία σας... πράξη

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή μας αναθέσετε.

Υψηλή ποιότητα & αισθητική

Υψηλή ποιότητα & αισθητική

Όλες οι ξυλουργικές κατασκευές που αναλαμβάνουμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Δημιουργίες… για κάθε χώρο

Δημιουργίες… για κάθε χώρο

Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε στην οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, προτείνοντάς σας πάντα μοναδικές λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε λύσεις σχετικά με τη διαμόρφωση του του χώρου σας, προχωρώντας σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Επιλέξτε ντουλάπες σε ίσια ή πιο κλασική γραμμή και δημιουργήστε τον χώρο σας όπως εσείς τον ονειρεύεστε. Κατασκευάζουμε ντουλάπες, συρόμενες και ανοιγόμενες εξαιρετικής ποιότητας, άψογης αισθητικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξύλινα Γερμανικά Κουφώματα

Ξύλινα Γερμανικά Κουφώματα

Καλύψτε τις ανάγκες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με ξύλινα γερμανικά κουφώματα αρίστης ποιότητας και αισθητικής. Τα ξύλινα γερμανικά κουφώματα που κατασκευάζουμε είναι ένας τέλειος συνδυασμός του στυλ, της κομψότητας και της απλότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έπιπλα για Κάθε Χώρο

Έπιπλα για Κάθε Χώρο

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αισθητική, κατασκευάζουμε τραπεζάκια σαλονιού, βιβλιοθήκες, συνθέσεις, τραπεζαρίες, κρεβάτια, κομοδίνα, γραφεία, έπιπλα μπάνιου, παιδικά έπιπλα και όποιο άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας, προτείνοντάς σας πάντα την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση. Η ποιότητα των κατασκευών μας αποτελεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ