6948897153 Ναύπακτος, Αιτωλοακαρνανία leonidastzoros@gmail.com
Search Close
 
Wood Dimension
Ξυλουργικές Εργασίες Ναύπακτος - Κουζίνες - Ντουλάπες - Ξύλινα Κουφώματα - Ειδικές Κατασκευές


Η επιχείρησή μας “Wood Dimension” η οποία βρίσκεται στην Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι στις ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντάς κομψά και ποιοτικά έπιπλα και κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αιτωλοακαρνανία. 

Με πρωταρχικό κριτήριο την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, μπορούμε να κατασκευάσουμε χειροποίητες κουζίνες, ντουλάπες, ξύλινα γερμανικά κουφώματα και έπιπλα για κάθε χώρο, σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος, που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.

Παράλληλα, χάρη στην 30η εμπειρία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή όπως σκάλες, πέργκολες αλλά και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας.
 

 


 

 
Μοναδικές Λύσεις

Αφού μελετήσουμε το χώρο σας και ακούσουμε τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε. Όλες οι ξυλουργικές εργασίες που αναλαμβάνουμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Οι ευέλικτες κατασκευές εξυπηρετούν ιδανικά όλους τους χώρους, προσφέροντας τη δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε χώρο με οποιαδήποτε διάσταση ή ιδιαιτερότητα εφαρμογής.

Η ποιότητα των επίπλων και των κατασκευών μας αποτελεί σημαντική προτέρημα μας, για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των επίπλων που σας προσφέρουμε. 
 
 

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε λύσεις σχετικά με τη διαμόρφωση του του χώρου σας, προχωρώντας σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.