6948897153 Ναύπακτος, Αιτωλοακαρνανία leonidastzoros@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 
ΞΥΛΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Wood Dimension | Ξυλουργικές Εργασίες Ναύπακτος 


Καλύψτε τις ανάγκες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με ξύλινα γερμανικά κουφώματα αρίστης ποιότητας και αισθητικής. Τα ξύλινα γερμανικά κουφώματα που κατασκευάζουμε είναι ένας τέλειος συνδυασμός του στυλ, της κομψότητας και της απλότητας.

Η επιχείρησή μας “Wood Dimension” η οποία βρίσκεται στην Ναύπακτο, μπορεί να κατασκευάσεις για εσάς ξύλινα γερμανικά κουφώματα υψηλής αισθητικής, με πιστοποίηση CE και 8 χρόνια εγγύηση.

Όλες οι κατασκευές μας εκτός από την ποιότητα και την εμφάνιση, διαθέτουν τέλεια εργονομία με αποτέλεσμα να μη χάνετε ούτε τον παραμικρό χώρο και φυσικά βάση των αναγκών σας.Κατασκευάζουμε εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες καθώς και παράθυρα σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος, που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Επίσης, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση στο χώρο σας, άμεσα και υπεύθυνα.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε λύσεις σχετικά με τη διαμόρφωση του του χώρου σας, προχωρώντας σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.